I LOVE SUSHI AMSTERDAM-NOORD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3601 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Amsterdam-Noord. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 4:14 Heerlijk! Zoals altijd, the Best in Noord!
5 dec 2022 om 19:45 Meestal is I live sushi minimaal 4 sterren waard. Bezorgtijd dit keer minder snel dan normaal, maar nog steeds prima. Over de sushi niets te klagen, ook prima. Echter een paar warme gerechten waren onhandig ingepakt en daardoor helemaal koud.
4 dec 2022 om 18:31 love the free sushi
4 dec 2022 om 1:23 Veelste lang gewacht, oprecht echt jammer want ik ben vaste klant en heb dit nog nooit meegemaakt. Er worden ook uitspraken gemaakt om mij gerust te stellen die niet van pas komen zoals “ hij is er LETTERLIJK met 1 min” eindstand 20 min moeten wachte
3 dec 2022 om 23:36 Super sushi! Heerlijk, mega vers en de warme rolls waren goed warm. Vrolijke bezorger en nog een extraatje gekregen. Helemaal top, raad het zeker aan!
2 dec 2022 om 23:40 Normaal is het goed, maar nu niet! Helaas was de yakitori koud en hard. De gefrituurde sushi was koud.
2 dec 2022 om 23:19 Heerlijk,en ook altijd lekker zo'n extraatje!
2 dec 2022 om 20:43 It was 1 hour later than i got the expected delivery I had to call the place. i was not happy at all. Sushi was so so
2 dec 2022 om 20:36 Delicious - very fresh poke bowl, thank you!
2 dec 2022 om 20:32 Suuuuuper lange bezorging en suuuuuuper koude pokebowl!
2 dec 2022 om 20:25 Slechte service, duurde ruim 100 minuten en matige sushi.