I LOVE SUSHI AMSTERDAM-NOORD

Recentebeoordeling


5 sterren uit 5184 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Amsterdam-Noord. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 1:22 So fresh and so yummy thxs!
1 mrt 2024 om 23:22 Stond voordat we bestelden bezorgtijd 30-50 minuten. Had het om 19:30 besteld, kreeg het pas om 20:50. Het eten was daarentegen erg lekker.
1 mrt 2024 om 21:16 amazing sushi and service!!!
1 mrt 2024 om 20:59 Gratis box sushi erbij gekregen , super tof !
1 mrt 2024 om 20:53 Perfect in every way!
1 mrt 2024 om 14:18 Altijd goed. Extra erbij
29 feb 2024 om 21:59 All perfect as usual
26 feb 2024 om 22:43 Beste sushi!!! Vooral de spicy tuna! Snelle bezorging en echt mooi gevulde sushi. Alles vers en zit zelfs een extraatje bij van hun. Super lief en voor herhaling vatbaar! Mijn vaste sushi spot.
26 feb 2024 om 21:39 Goed en lekker zoals altijd!
26 feb 2024 om 21:33 Super
26 feb 2024 om 21:00 prachtige box gekregen het eten was verrukkelijk en we kregen er nog een cadeautje bij hartelijk dank !
26 feb 2024 om 20:52 De lekkerste pokebowl van Amsterdam! En geloof me ik ken ze allemaal. Rijkelijk gevuld en alles super vers! Bezorger supersnel en vriendelijk. Kok houdt rekening met allergie. Bedankt I love sushi. Tot snel! :-)